I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Anbefalet i Vogue

Det er ikke det mest sexede produkt, det ved vi godt og langt de fleste af dem lugter af (og udtørrer som) en virkelig ærgerlig Tequila-brandert tilbage i 1990’erne. Men handsanitizers er og bliver et af de mest efterspurgte produkter lige nu og selv om det kan være både let og tiltrækkende med en lille plastiksanitizer til en 20’er i kiosken i supermarkedet, så kan det være en virkelig god investering i dine (fremtidige) hænder at vælge en version med lidt mere sans for ingredienser, hud og lugtesans.

I den henseende har Britisk Vogue netop anbefalet Amly Botanicals Purifying Hand Mist som én af deres favoritter til at ‘have in your handbag at all times’.  Den holder da også bakterier fra hænder og overflader på bedste Amly-vis, nemlig med essentielle olier fra rosmarin, timian og eucalyptus, der alle er antiseptiske, antibakterielle og sågar ansås som hellige urter blandt lægestanden i det gamle Grækenland.

Den indeholder selvfølgelig også andre af Amlys stjerneingredienser. Som aloe vera til at holde dine hænder bløde og fine. Kamille, der er god for både din hud og din ro. Citrusolie der er opfriskende og kendt som en naturlig modvægt til stress, træthed og nervøsitet. Lavendel der virker antiseptisk, beroligende og rensende og Tea Tree der er berømt for sine antivirale og antiseptiske egenskaber.

Du kan læse mere her<<

Det er i øvrigt også den vi bruger til dét, vi kalder Mist & Mask, altså at spraye på dit mundbind, både for at give det en ekstra antibakteriel virkning og for at skabe en god duft, som er genkendelig og kan virke tryg for dem, der synes at mundbind er uvant og måske endda en ubehagelig følelse at bruge.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...