I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvordan går det med din Gua Sha?

Er den røget i gemmerne over vinteren og de sidste mange mørke måneder? Så kan dette måske få dig til at finde den frem igen (det fik i al fald mig og hele teamet til fluks at komme i gang med strøgene).

Jeg fik nemlig den mest motiverende SMS fra Emilia van Hauen som jeg ikke har set (kun lyttet til på podcast) de sidste mange måneder og i den tid har hun åbenbart kastet sig over vores Gua Sha. Beskeden fik jeg lov at dele med jer.

‘Kæreste Charlotte, må lige sende dig en jubelbesked og stor tak. Har nu brugt din Gua Sha-sten på armene i ikke engang 2 uger (med 40 strøg morgen og aften) og alle de små irriterende buler er væk. Det er et totalt mirakel, altså. I en uge har jeg gjort det på benene og mine lår er blevet pænere allerede. Det mærkelige er, at jeg har brugt den tidligere uden resultat, så ved ikke lige, hvad der har ændret sig – men jeg er ligeglad for nu virker det’

Well, hvad venter du på?

Kom i gang med Gua Sha her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...