I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Få en deluxe sample med hele Bededagsferien

Kop og kaffe. Jane Birkin og Serge Gainsbourg. Badekar og Epsom Salt. Yin og Yang. Fod i hose.

Der er ting der bare er bedre sammen..

Det gælder også de to produkter fra Vintner’s Daughter.

Når jeg skal forklare sammenhængen mellem de to i pavillonen, plejer jeg at kalde Vintner’s Daughter Active Botanical Serum (den der er oliebaseret) for tallerknen med alt din hud har brug for af vitaminer, mineraler, pleje, balance og fugt. All-in-one. Det er den jeg aldrig lever uden og som har gjort min hud både finere, stærkere og mere glødende de sidste snart 6 år.

Vintner’s Daughter Active Treatment Essence (den der er vandbaseret) kalder jeg for topping. Du ved, alt det du tilføjer, når du vil give dig selv det allerypperste akkurat som når du drysser krymmel på din softice og toppings på din grød. Her taler vi stabiliceret C-vitamin, collagenboostende plantestamceller, præ- og probiotika og genopbyggende mikroalger som alle taler om lige nu. Det er de ting, du normalt ville købe i små flasker for sig og bruge enkeltvis, men her får du det i én skøn – og må jeg tilføje, velfermenteret – blanding, der dufter allermest som sprudlende kombucha.

Og jeg levede så fint uden Active Treatment Essence de første mange år af mit liv med Vintner’s Daughter og var fuldstændig tilfreds med den glød og hudbalance serummet gav mig. Men jeg skal indrømme, at Essence også har sneget sig gevaldigt ind på mig (det gør Vintner’s Daughter, så er du advaret) og at de vitterlig har en gevaldig synergieffekt sammen. 2 + 2 giver 5 (eller måske endda 8) med de to i skøn forening.

Og ja, det er en udskrivning med de to produkter. Derfor har jeg lokket April, der er den eminente kvinde bag Vintner’s Daughter, til at sende os en god portion af sine fine deluxe samples (der holder i al fald til 3-4 dage), så I på egen hud kan prøve, hvad de to sammen kan gøre.

Det betyder, at når du køber din Vintner’s Daughter Active Botanical Serum får du en deluxe sample på Active Treatment Essence med, og omvendt når du køber din Active Treatment Essence får du en deluxe sample på Active Botanical Serum med.

Det gælder hele Bededagsferien (fredag, lørdag og søndag) og vi pakker automatisk din fine deluxe sample med i din ordre, når du bestiller Vintner’s Daughter.

Du kan læse meget mere om Vintner’s Daughter her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...