I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

De 6 tips du skal kende

Måske har du læst med under indlægget om gråt hår forleden. Tusind tak for alle jeres fine kommentarer og ærlige tanker, det er på alle måder relevant og interessant (og jeg kender meget af det fra mig selv).

En af de ting, I blandt andet nævner i jeres kommentarer, er at gråt hår let bliver lidt tørt og kedeligt at se på, og at I nogle gange føler at gråt hår får jer til at se mere trætte ud end I er.

Sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Så i går sendte jeg et nyhedsbrev ud, hvor jeg listede mine bedste tips i den henseende. Jeg smider dem lige ind her også (og er du ikke på nyhedsbrevet, er du meget velkommen til at skrive dig op her).

 1. Mange føler at et begyndende gråt hår kan miste glans og se både tørt og træt ud. Men det behøver det absolut ikke, hvis du bruger de rigtige produkter. Dette er mit yndlingsprodukt til et sundt og skinnende hår.
 2. En gullig undertone er en hæmsko for mange, når det kommer til gråt hår. Det kan handle om mange ting, men især kommer det ofte fra tidens så populære hårolier, der er meget gule og smitter af på håret. Jeg bruger altid denne i stedet.
 3. Mange føler at et begyndende gråt hår tager farve fra ansigtet. Et af de steder, du let kan sætte ind, er læberne. En smule farve på læberne giver øjeblikkeligt et frisk og sundt look. Denne er en af mine absolutte favoritter.
 4. Et andet sted er kinderne. Er der ét makeupprodukt, jeg aldrig undværer, så er det min blush. Intet kan redde en træt dag (eller hud) som et touch af cremeblush og jeg har én, jeg altid bruger. Du får ikke smukkere rosenglød end denne.
 5. Med gråt hår og med tiden følger desværre også ofte lidt tyndere bryn. Definerede, fyldige bryn giver et mere ungdommeligt og frisk look, og heldigvis kan det let opnås med lidt bryn-SOS. Jeg skaber fylde med denne her.
 6. Det er et gammelt bedstemortrick at man skal rede sit hår med 100 strøg om dagen. Men det virker. Det giver cirkulation til hovedbunden, naturlige olier til håret (læs: glansfuldt hår) og fylde. Men det er ikke ligegyldigt, hvilken børste du bruger.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anja
  11. marts 2019 kl. 06:35

  Hej Charlotte,
  Nr.4: hvad er det for en du bruger?
  Tak, fra Anja

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...