I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

And the Oscar goes to

Det er Oscar Night og hvis jeg på nogen måde kan holde mig vågen (jeg var til bryllup i går, så jeg falder nok desværre fra inden det hele rigtigt går i gang), skal jeg svælge i smukke kjoler, frisuretrends, blændende smil og mere eller mindre bevingede Oscar-taler. Jeg håber, Lady Gaga løber af med en Oscar. Hun har fået en helt ny stjerne (no pun intended) hos mig på det seneste.

Men faktisk har jeg også min egen lille Oscar-vinder, som behørigt bør nævnes nu det er award-season. Min ultimative favoritolie – The Face Oil to end all Face Oils – har rent faktisk vundet alle de beauty awards der overhovedet er værd at vinde. Vi taler Allure, Violet Grey, Into the Gloss, Coveteur, GQ, Vogue, Goop og ikke mindst Glamour, der udråbte den som Best Natural Beauty Product of All Time.

Den glød, du ser på den røde løber i aften og nat, kommer i rigtig mange tilfælde også fra denne ansigtsolie. Jennifer Lopez og Naomi Watts – to kvinder der begge er kendte og berømte for deres smukke hud og glød – bruger den. Det er Gwyneth Paltrows go-to serum og Hilary Rhoda, der ellers bliver betalt millioner for at være ansigt for Estée Lauder, har afsløret, at hun bruger den. Tracee Ellis Ross havde den på, da hun som den første sorte kvinde, vandt en Golden Globe, og Priyanka Chopra, da hun blev gift. Og måske du har set Alicia Keys på forsiden af brasiliansk ELLE? Be Real er overskriften og Alicia står frem uden makeup og med den smukkeste naturlige glød overhovedet.

Ja, du har sikkert gættet det. The Oscar goes to Vintner’s Daughter.

6 Kommentarer

 • Svar
  Kristina
  24. februar 2019 kl. 21:54

  Er ved at spare op, for må prøve den olie, som alle taler om! Kan den bruges ovenpå en toner med bla. Glycerin, lactic acid, niacinamid og salicylsyre? Forholdsvis mild toner til dagligt brug. Har set at Vintners Daughter snart kommer med en essence også… Har været spændt på om de ville udvide med flere produkter.. 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   24. februar 2019 kl. 22:27

   Kære Kristina,

   Uh, den er frygteligt vanedannende, så er du advaret;) Og ja, du kan absolut bruge den sammen med din toner (men jeg tror, at du efter noget tid måske ikke føler at du har brug for toneren længere).

   De kommer ganske rigtigt med et nyt produkt – en Essence som du skriver. Den får vi selvfølgelig også på hylderne. Gwyneth Paltrow får lov at præ-lancere her engang i marts, og så får vi den som nummer 2 i april. Det lover jeg at råbe meget mere op om.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Julie Gerbek-Hansen
  25. februar 2019 kl. 06:38

  Hej Charlotte. Lige noget andet 🙂 Har du evt erfaringer med hhv. Imedeen og Beauté Pacifque Forte? Jeg er i tvivl om jeg lige så godt kan vælge den sidste som den første.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   25. februar 2019 kl. 16:42

   Kære Julie,

   Tak for din hilsen og alle spørgsmål er velkomne hvor som helst. Begge produkter er veldokumenterede, og hvorvidt du skal vælge den ene frem for den anden afhænger lidt af, hvad du ønsker at få ud af det?

   Personligt foretrækker jeg klart at ‘spise’ mig til denne del af mit hudplejeritual fremfor tabletter og kapsler. Men det er meget en smagssag. Jeg er stor fan af skønhedspulver, som jeg kan blande i min juice eller smoothie, og elsker de Alchemy Organic Blends vi har hos os. Ikke mindst fordi de er fuldstændig naturlige/økologiske og helt uden bindingsmidler og tilsætningsstoffer. Derudover indeholder de camu camu, som har et meget højt C-vitamin-indhold, der styrker collagenproduktionen i huden, og jeg synes selv at jeg kan se forskel på min hud, når jeg indtager dem (du kan læse mere om dem her: https://shop.ilovebeauty.dk/search?q=alchemy&type=product).

   Men lad mig høre, hvad du gerne vil have ud af det – og så skal jeg gerne byde ind med en anbefaling.

   Mange hilsner, Charlotte

  • Svar
   Karen Holm Nielsen
   25. februar 2019 kl. 22:36

   Hej det med Imedeen vil jeg også gerne høre om , jeg har brugt dem i adskillige år og er vældig glade for dem , spurgte engang Pacifiq om forskellen og de sagde at Imedeen var de bedste .

   • Svar
    Charlotte Torpegaard
    26. februar 2019 kl. 18:48

    Kære Karen,

    Tak for din hilsen. Sagde Beauté Pacifique, at Imedeen var de bedste? Det lyder pudsigt at de skulle anbefale konkurrenten;)

    Som jeg skrev til Julie afhænger det lidt af, hvad I gerne vil have ud af at indtage disse tilskud?

    Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...