I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

I look like I have slept for two days in a row

Jeg ved det. Jeg taler meget ofte om Vintner’s Daughter. Det er ikke uden grund. Den sidder på min hud på 7ende år og på rigtig mange af jeres også. Men hvad er det egentlig, den kan.

Et af de førende skønhedssites Into the Gloss skrev det helt enkelt:  It is The Face Oil to end all Face Oils.

Det siger sådan set det hele og jeg er fuldstændig enig. Skal jeg vælge ét favoritprodukt gennem hele min snart 30-årige skønhedskarriere, ville det blive den. Uden tøven.

Mit første møde med Vintner’s Daughter var i sommeren 2016, hvor jeg fik den anbefalet og leveret til mit sommerhus. Den var på ingen måde hypet dengang som den er i dag, men jeg var solgt. Jeg har brugt den lige siden – 4-6 dråber hver eneste dag – og udover gløden, fugten og den smukke, bløde hud, man får af den, har jeg på det nærmeste fralagt mig behovet for foundation og pudder.

Men tag det ikke kun fra mig. Her er tre meget smukke, berømte kvinder, der ligesom jeg sværger til den. De kan vælge

‘When I put Active Botanical Serum on I look like I’ve slept for two days straight!’ – Tracee Ellis Ross

‘Vintner’s is my OG and I just keep coming back to it for its ability to hydrate, firm, refresh and give an overall glow’ – Naomi Watts

‘It is incredible to know there are clean, non-toxic products that are really efficacious and really work wonders on your skin’ – Gwyneth Paltrow

Har du også brug for ‘wonders’ til din hud, så finder du den lige her (men pas på, du kommer til at hænge på den)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...