I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

You can’t pour from an empty cup

Vi plejer ikke at gøre det helt store ud af Mors Dag hos os. Men denne gang har jeg alligevel lyst til at benytte anledningen til at slå et slag for alle de seje mødre derude, der har stået igennem lidt af hvert de seneste mange uger (og jo, der er også en masse seje fædre, men deres dag kommer).

Når tingene er sat på en spids, er det ingen hemmelighed, at rigtig mange kvinder får så travlt med at passe (på) alle andre, at de selv ryger i baggrunden. For nogle kvinder behøver tingene ikke engang at være sat på en spids.

You can’t pour from an empty cup, er ord som mange kan nikke genkendende til, og jeg mærker det også tydeligt på mig selv, når jeg ikke har taget mig mine fem minutter. Om det så blot er fem minutters renserutine bag en lukket badeværelsesdør.

Og nej, det handler ikke om overfladisk forfængelighed, når du bruger tid på dig selv. Lad os slå det fast med det samme.

Det handler derimod om at vise dig selv – og i øvrigt alle omkring dig – at du er en person, der er værd at tage sig af.

Min Yummy Mummy-bog blev skrevet i netop denne ånd. Nemlig at du skal huske at tage dig af dig selv, når du har børn i maven, på armen eller om benene, for det giver dig overskud til at tage dig af alle andre. Der går ikke noget fra din baby, når du tager et hurtigt brusebad eller kommer lidt mascara på vipperne (som nogen ellers lod mig vide, da min søn var lille).

Tværtimod, viser alle studier.

Jeg vil derfor benytte Mors Dag til at fejre kvinder, der tager sig af sig selv.

Og måske denne Mors Dag (også) kunne være en god anledning til at sende din egen mor en kærlig hilsen for at lære dig det – eller måske et kærligt skub til selv at komme i gang.

Det er nemlig aldrig for sent.

PS: Vi fejrer Mors Dag med et særligt Flow Kit som du kan læse mere om her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...