I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi holder fortsat lørdag lukket indtil videre

Online kører vi med 180 i timen, men i pavillonen kører vi stadig på lavt blus. Det skyldes at pavillonen, som de fleste af jer vil vide, er lille og der er kun plads til én kunde ad gangen, når vi skal holde den afstand, der tilrådes. Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler med rengøring og masser af afspritning på hænder, terminaler, håndtag og diverse flader (det gør vi også fordi duften på vores økologiske håndsprit er fantastisk, så vi kan ikke lade være). Testere har vi fjernet fra hylderne.

Vores åbningstider er lige nu alle hverdage fra klokken 12-16, hvor du er mere end velkommen til at komme forbi efter bestilte ordrer eller for at købe dine yndlingsprodukter. Vi står også klar med tips, råd og vejledning (vi er selvfølgelig ligeledes på chattenog onlinevejledningen til alle, der måtte foretrække det).

Vi holder fortsat lørdag lukket indtil videre, men hold endelig øje herinde, på Instagram og på Google for opdateringer på vores åbningstider. Eller skriv direkte til os på hello@ilovebeauty.dk hvis du har spørgsmål af nogen art.

Vi sidder klar på tasterne.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...