I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Få flow i kroppen (og en bodyoil med oven i købet)

Gua Sha’en er så langt mere end et cellulite-reducerende, flapperarme-mindskende remedie (selv om vi absolut ikke skal kimse af det). Først og fremmest handler Gua Sha-terapi nemlig om flow og energi i kroppen.

I en tid, hvor vi bekymrer os mere end normalt, hvor skuldrene måske ryger lidt højere  op om ørene, mens udstræk og bevægelse for mange ryger nederst i prioriteterne, er Gua Sha’en din ven.

Indenfor den kinesiske medicin anses stagneret energi som første skridt mod dårligdom. Derfor anbefales det, at vi strækker kroppen ud og bevæger os dagligt samt regelmæssigt stimulerer energiflowet gennem kroppen med, ta da, Gua Sha-massage. Det styrker immunforsvaret og holder kroppen sund og stærk – og sindet i balance. Og det bedste er, at du let kan gøre det selv.

Derfor har vi derfor lavet dette fine lille Flow-kit med vores originale bestseller-Gua Sha og en økologisk bodyolie fra Balm Balm til at massere med. Den 100% økologiske bodyolie får du med som gave som en lille ekstra motivation til at komme i gang.

For når du først er i gang og mærker, hvad det kan gøre for dig, bliver det hurtigt en god vane.

Vi gør opmærksom på at der kun er et begrænset antal. Snup dit lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...