I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

What a little massage can do

Det er søndag, og måske har du lidt tid til dig selv. Må vi foreslå lidt søndagskærlighed til dine hænder? Vi taler ikke manicure, men massage (ikke at det ene udelukker det andet), men der ligger så meget mere i pleje af dine hænder end en smuk manicure.

Det handler også om, helt bogstaveligt, at bruge fem minutter – gerne mere – på at mærke sig selv.

Vidste du fx at førende depressionslæger i udlandet sætter deres patienter til håndmassage og selvpleje, fordi det vitterlig gør en forskel i behandlingen og tada, det viser sig, at man faktisk i mange tilfælde kan skrue ned for medicinforbruger, når de pågældende patienter begynder at mærke og tage sig af sig selv.

Så spring ikke over. Tænk hvad det kan gøre for os alle i en hektisk hverdag, at vi lige tager fem minutter ud til at mærke os selv. Du får dem tifold igen.

Tilbage til håndmassagen. For udover den mentale virkning du får af den, er der også øjeblikkelig bonus på alle de spændinger, vi har i hænderne (tastatur og telefon, anyone?).

So here is the deal:

  1. Du kan naturligvis massere med hænderne. Men du kan også med stor fordel bruge vores Rose Bud for at komme lidt dybere. Kom den blot i varmt vand nogle minutter, så den er opvarmet, og massér så håndfladen med ekstra fokus på de punkter, hvor du er øm (vi har faktisk ladet os fortælle, at det sågar kan lindre gigtsmerter hos nogle)
  2. Har du mere tid (det er jo søndag), så følg op med en god håndcreme og ditto negleolie. Vi elsker disse håndcremer, som vi satte på hylderne lige inden jul. Det er ikke kun de bedste, vi har haft hænderne i, de giver samtidig et aromaterapeutisk boost til dit sind. Hver af de 4 håndcremer har sit aromaterapeutiske fokus, så hvor 7:15 er god, når du har brug for ro og fokus, er 13:00 eminent, når du har behov for energi (også perfekt til håndtasken og den dér eftermiddagstræthed, der kommer over én efter frokost på jobbet). 18:30 er din redning, når du er udkørt, men stadig skal være noget for nogen, og 24:45 er ro og afstresning på tube. Du kan vælge ud fra din døgnrytme, eller efter dit behov her og nu.
  3. Afslut med negleolierne, der matcher håndcremerne. For det er nemlig heller ikke kun negleolier, men udsøgte aromaterapeutiske roll-ons, som jeg personligt lige så ofte bruger på pulspunkter som på neglebåndene. Begge steder gør de et udsøgt job.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...