I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En skefuld om dagen …

Jeg har nævnt det før. At det har undret mig gevaldigt, hvor meget vi taler om virus og sygdom, og hvor lidt vi taler om  immunforsvaret. Men nu, næsten to år efter at Covid-19 indtog verden, viser stadig flere studier, at D-vitamin har en klar indflydelse på et eventuelt sygdomsforløb og senest også at K-vitamin har en betydning.

Jeg ved godt, at mælkesyrebakterier og D-vitamin ikke kan garantere, at du ikke kan blive smittet eller syg, men det er alt andet lige lettere for en krop med et stærkt immunforsvar at modstå eller at komme bedst muligt igennem virus.

Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad der er det rigtige at gøre. Jeg kan kun sige, at vi, herhjemme hos os, har skruet gevaldigt op for vitaminerne de sidste mange måneder. Det gælder også for min søn. Selv fylder jeg mig dagligt med gode doser af D-vitamin, C-vitamin, Selen og Zink, tilføjer masser af friske grønne juicer (du får K-vitamin fra mørkegrønne grøntsager) og fermenterede produkter, herunder ikke mindst vores Edo-teer som jeg drikker flittigt.

Og så tager jeg dagligt en skefuld Manuka-honning og har gjort det i nærmest hele forløbet. Jeg har indtil nu valgt den med 850+ MGO (som også er virkelig god til at rense huden med og uovertruffen som ansigtsmaske), men siden december har jeg kastet mig over den med 1000+ MGO. Jeg ved, at rigtig mange af jer har gjort det samme (og vi har netop fået et stort nyt parti hjem, så der er nok til alle)

Og så tager jeg Epsom-bade eller fodbade.

Min krop reagerer omvendt på magnesium, når jeg indtager det som pulver eller piller. Jeg bliver urolig i kroppen.

Men når jeg bruger det i bade, giver det mig en beroligende og afslappende virkning som er perfekt at skabe en god nats søvn på. Jeg bruger en skefuld eller to af en af de fine Verdant Alchemy-badesalte med aromaterapi for ekstra virkning (jeg er ret vild med Drift Off om aftenen og ellers Detox lige nu, hvor alt hvad der hedder affaldsstoffer gerne må finde et andet sted at være).

Nå ja, og så er denne flyttet helt fast ind i mit tandkrus. Jeg bruger den hver morgen.

Det kan måske lyde af meget. Men det er i virkeligheden helt lette vaner og justeringer, da du ganske sikkert allerede tager vitaminer af en eller anden art, og måske også drikker teer og juicer. Fodbade er en lille luksus, som er let at inkorporere (du kan endda gøre det med dine børn om aftenen) og tungerenseren, ja, den bliver du vitterlig automatisk afhængig af, når du først har prøvet den.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...