I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Welcome back lipstick, it’s been a while

Sådan skrev modeplatformen Net-á-Porter forleden og jeg kan kun tilslutte mig. Efter måneder med mundbind er læbestift et af mine yndlingsprodukter lige nu. Det er så meget mere end lidt rødt på læberne.

Så lad os, selv om det måske er cheasy, fejre at det i dag er National Lipstick Day i USA (og dermed på læberne af alle os andre) og give den røde læbestift en lille hyldest med på vejen. Vi oplever, at mange af jer (en del endda for første gang) kaster jer ud i rød læbestift lige nu. Og elsker det.

Men har du nogensinde været i tvivl om rød læbestift passer til dig, så lad mig i anledning af Lipstick Day fortælle en lille historie. Om en rød læbestift, der passer til alle.

Den starter med et fotoshoot til Vogue, hvor makeupartist Gucci Westman blev booket til at lægge makeup på skuespilleren Reese Witherspoon, der skulle fotograferes sammen med sin mor og datter. Gucci ville gerne ramme en rød læbestift, der kunne matche alle tre kvinder og generationer, og blandede selv den fineste, friske røde læbenuance som endte med at blive blikfanget på billedet.

Farven blev hun – og kvinderne – så glade for, at hun gemte en lille prøve.

Da Gucci skabte sin egen makeuplinje Westman Atelier blev den klare, røde farve selvfølgelig inkorporeret i det første læbeprodukt, hun skabte, og den røde Lip Suede-palette er i dag en af mærkets bestsellere.

Du finder paletten, inklusive den klare røde farve, der matcher alle generationer, lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...