I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Grab’em before they’re gone (sig ikke at vi ikke advarede dig)

Først og fremmest tak til jer for altid at tage så godt imod alt, hvad vi finder på her hos os. Popups, beautykits, virtuelle events og nu også vores sommermarked.

Rigtig mange af jer har været forbi os for at kigge nærmere på både yndlingsprodukter og de særlige sommervarer, som vi har taget hjem til markedet.

Og de er faldet i smag.

I har købt hammam-håndklæderkoldbryggere og skønhedsteer en masse. I er faldet for de fine Limited Edition Kjær Weis-paletter og den røde lipgloss, der kan sætte prikken over i’et på en hvilken som helst sommer. De er også svære at undgå at falde for.

Og så har I hevet de fine Total Lash & Brow Beauty Treatment Kits ned ad hylden, så vi måtte bestille flere hjem. De er også næsten revet væk, så grab’em while you can. Vi kan ikke få flere, og dine bryn og vipper vil takke dig for det. Ikke mindst her efter en sommer med sol, strand og vand.

Sidst, men absolut ikke mindst, kan vi kun varmt anbefale at sikre dig et eksemplar af den fine Pulp-neglelak nu. For mens vi håber på, at den kommer i fast sortiment, så har vi i al fald selv sørget for at have én i baghånden til resten af sommeren.

På fredag er sidste dag med sommermarkedet og fra tirsdag den 3. august rykker vi tilbage i skønhedspavillonen og hverdagen. Du kan stadig nå forbi os i denne uge, alle hverdage fra 11.00-15.00 i Kronprinsessegade 34, hvis du vil have fingrene i de særlige sommervarer.

Bor du ikke på vores kanter, kan du selvfølgelig finde dem online. Vi sender samme dag, hvis du bestiller inden klokken 15 på hverdage. Så har du det næste dag.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...