I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vidste du, at solen nedbryder din kollagen 20% hurtigere end normalt?

Heldigvis er der noget at gøre ved det, hvis du gerne vil stramme lidt op og give huden en hjælpende hånd. Og vi er stolte af at kunne sige, at det kollagenpulver, vi har på hylderne hos os, netop har fået den fornemme pris som værende det mest bæredygtige på markedet. Prisen er givet af et udsøgt dommerpanel på 30 af de mest højprofilerede bæredygtighedsaktivister og eksperter inklusive Soil Association, Good Business, Walpole og PETA.

Og det er ikke kun huden, der har glæde af kollagenpulveret. Det første, du mærker, er på krop og led, hvilket er mindst lige så vigtigt i min optik. Efter noget tid vil du også kunne se det på håret. Og neglene (mine er stærkere end nogensinde). Som en lille sidegevinst kan rigtig mange også se en bedring på cellulite.

Du skal blot tage 5 gram om dagen (det er 100% ren kollagen til forskel fra mange andre mærker, deraf navnet True Collagen). Det svarer til et enkelt brev, hvis du vælger æsken med breve, og til 2 teskefulde, hvis du vælger krukken. Kom det i hvad som helst. Kaffe, te, vand, juice, smoothie, grød, yoghurt, iskaffe, champagne …

Og tag det dagligt hvis du vil mærke en forskel.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...