I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Vil du vide, hvad der er i ILOVEBEAUTYboksen?

Så er det blot at holde dig til her. Som vi har gjort det de sidste par gange, lægger vi videoen op en dag i forvejen, så I i ro og mag kan lytte til mine (mange) ord om beautyboksen og indholdet – og ikke mindst vurdere om denne ILOVEBEAUTYboks er noget for jer.

Denne gang handler det om forår. For selv om det har ladet vente gevaldigt på sig i dag, så har vi allerede haft en del af de dér fantastiske solskinsdage, der giver lyst til at smile til alle, man møder – og til at skifte lidt ud i skønhedsrepertoiret. Selv har jeg nogle små forårsritualer som jeg altid hiver frem, når solen skinner. Der er nogle særlige dufte, jeg starter dagen med, og én særlig ingrediens, som jeg sværger til. Der er også noget til håret, som jeg opdager, at jeg har brugt alt for lidt tid på over vinteren (det kan du lynhurtigt råde bod på med boksen) og noget til hænderne, så jeg ikke får reprimander hos kosmetologen. Så er der selvfølgelig også et forårsboost til huden og ja, faktisk også til tænderne. Hør hvorfor det er vigtigt i videoen. Det besvarer faktisk nogle af de spørgsmål, jeg får fra jer.

Og så kan jeg afsløre, at denne beautyboks også indeholder min ultimative yndlingsblush. Du ved, den dér, der får dig til at se ud som om du har nydt et glas rosé ved Rivieraen sammen med en veninde. Den holder uanset hvad (og den holdt hårdt overhovedet at få med i boksen). Men hør – og se – meget mere i videoen her.

Er denne ILOVEBEAUTYboks noget for dig, så er det i morgen (onsdag) aften klokken 20, at du skal holde dig til. Det gør du lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar