I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Det er her, du får fingre i ILOVEBEAUTYboksen

Når solen skinner, er jeg så heldig at den finder vej ind mellem husene i Kronprinsessegade og lander lige lukt ind ad vinduerne i min skønhedspavillon det meste af formiddagen. Og jeg ved ikke noget bedre end at starte dagen med en cappuccino (okay, der ryger ofte også et stykke af Kafferiets bananbrød med i købet) på trappestenen foran pavillonen. Ofte får jeg selskab af den hestevogn, der kører gennem gaden, og så bliver det ikke meget mere hyggeligt.

Sådan en dag har det været i dag. Og hvilken bedre anledning til at lancere den nye ILOVEBEAUTYboks, der er fyldt med forår. Nærmere betegnet mine yndlings-forårsritualer som altid finder vej til min toilethylde, når solen begynder at skinne. Der er nogle særlige dufte, jeg starter dagen med, og én særlig ingrediens, som jeg sværger til. Der er også noget til håret, som jeg opdager, at jeg har brugt alt for lidt tid på over vinteren (det kan du lynhurtigt råde bod på med boksen) og noget til hænderne, så jeg ikke får reprimander hos kosmetologen. Så er der selvfølgelig også et forårsboost til huden og ja, faktisk også til tænderne (og jo, det vil du sætte rigtig meget pris på, hvis du er en af dem, der har skrevet til mig om råd til læbestifter, der får tænderne til at se mere hvide ud).

Forårsboksen indeholder også min ultimative yndlingsblush i en helt særlig version. Du ved, den dér, der får dig til at se ud som om du har nydt et glas rosé ved Rivieraen sammen med en veninde.

Men hør – og se – meget mere i videoen her.

Og er den noget for dig, så er det lige her, du skal slå til. Tøv ikke for længe, der er kun 100 bokse og det kan godt gå hen og gå lidt stærkt.

4 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  2. maj 2018 kl. 20:05

  20:01 havde jeg gennemført køb hihi. ..Fik helt hjertebanken inden! ♡
  Glæder mig meget
  Kh Anne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   2. maj 2018 kl. 20:09

   Kære Anne,

   Jeg får også helt hjertebanken. Det går simpelthen så stærkt med disse bokse. Stort tillykke til dig – fantastisk indsats;)

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne
  2. maj 2018 kl. 20:40

  Øv hvor gik det stærkt. Men det kan jeg godt se, at du havde skrevet på forhånd. Jeg må være hurtigere en anden gang 🙂
  De bedste hilsner
  Anne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   2. maj 2018 kl. 20:49

   Kære Anne,

   Ja, det gik virkelig stærkt. For stærkt. Det er ikke altid til at vide.

   Jeg håber, du får fingre i én en anden gang. Hvis du ikke allerede har en profil i vores shop, så vil jeg anbefale at lave en, så du lynhurtigt kan køre købet igennem. Så er der langt større chance.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...