I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Skulle vi lige snuppe en beautyboks?

Søndag er altid sådan en god dag at annoncere en ny ILOVEBEAUTYboks, for der er rigtig mange af jer, der læser med herinde søndag aften (husk at du kan få ugens blogindlæg serveret i en mail hver søndag, hvis blot du skriver dig op til det i sidebaren til højre herfor>>). Og en del har allerede spurgt til næste boks på Instagram og Facebook, og nu er det ganske vist. Den er lige på trapperne.

Vi har netop lagt sidste hånd på æskerne, så nu mangler jeg blot at rede håret og komme lidt Sun Touched på kinderne, og så se at få lavet den video til jer, så I kan se, hvad der er i. Og apropos Sun Touched (min favoritblush, hvis du skulle have glippet det), så kan det godt være, at den måske også har fået en plads i boksen sammen med en perlerække af skønhedsprodukter, som altid får mig til at tænke på foråret. En særlig duft, en særlig ingrediens, noget særligt til hud, hår og hænder. Og til dit forårssmil.

Jeg lægger den op på onsdag aften klokken 20. Så kan du skrive dig det bag øret allerede nu. Videoen kommer i forvejen, så du kan nå at se, om denne ILOVEBEAUTYboks er noget for dig. Det tror jeg nu, at den er.

I øvrigt holder vi åbent i pavillonen både onsdag, torsdag, fredag og lørdag i denne uge. Så der er rig lejlighed for at kigge forbi og smage den særlige skønheds-te, jeg har fået lavet med inspiration fra Kongens Have. Du kan oven i købet bade i den. Hvad det skal gøre godt for, kan du læse meget mere om her.

4 Kommentarer

 • Svar
  Rie Viola
  30. april 2018 kl. 16:06

  Sikke en fin ny side du har fået lavet. Glæder mig til at se hvad du har puttet i boksen.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   1. maj 2018 kl. 09:04

   Kære Rie,

   Mange tak, det var sødt af dig at skrive;) Og ja, glæd dig. Boksen er lige på trapperne.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Dorte
  1. maj 2018 kl. 16:23

  Glæder mig! Hvornår kommer videoen?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   1. maj 2018 kl. 20:44

   Kære Dorte,

   Hvor dejligt at høre. Videoen er oppe nu;)

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...