I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vil du smage min parfume? Så få et opskrift kort her

Vi plejer at joke med, at du ikke kun kan dufte til, men også smage på vores I Love My Garden-parfume. Og måske har du allerede set vores fine opskriftkort baseret på ingredienser som du også finder i parfumen? Måske har du allerede kastet dig ud i nogle af retterne selv? Hvis ikke, får du chancen her. 

For vidste du, at Kongens Have oprindeligt var Christian IV’s prydhave, der leverede frugt, grønt og blomster til slottet? Haven var et slaraffenland af blomsterbede og en stor køkkenhave med alskens urter og grønt. Da vi skabte vores første parfume, I Love My Garden, var det med udgangspunkt i netop dét og alle noter i parfumen kan du finde i Kongens Have den dag i dag. 

Det har vi nu taget et blomstrende skridt videre, for nu kan du helt bogstaveligt smage på I Love My Garden-parfumen. Jeg bliver ofte spurgt, om jeg ikke vil dele nogle af mine yndlingsopskrifter, når jeg skriver om fermentering, sassy water og rosengelé og mange af disse tager udgangspunkt i ingredienser, der netop er i parfumen. 

Og sådan hænger verden ofte så smukt sammen. 

Det bedste jeg ved er at bruge søndag formiddag til at forvandle grøntsager, råvarer og krydderurter til spændende, nye delikatesser alt efter hvad jeg har i køleskabet.

Og så har jeg selvfølgelig nogle favoritter, som jeg altid vender tilbage til.

Det pudsige er, at rigtig mange af disse favoritter netop indeholder ingredienser som er i min parfume. Og det giver jo i virkeligheden god mening. For duft og smag hænger nøje sammen. 

Nu kan du få en af opskrifterne med som gave, når du lægger din ordre hos os. Der popper et lille lykkehjul op inde i onlineshoppen, og når du klikker på knappen, drejer hjulet og du kan være heldig at vinde og vælge blandt mine 7 yndlingsopskrifter baseret på ingredienser fra I Love My Garden-parfumen.

Vi taler orangeblomst, rose, æble, lavendel, enebær, figen og vandmynte (og jo, de tæller min yndlingsopskrift på den særlige lavendel-lemonade, jeg fik opskriften på i Paris, på en fermenteret kål der altid har plads i mit køleskab, på yoghurt med orangeblomst og pistacie – en yndlingsopskrift jeg fik af en ganske særlig topmodel engang, og på min berømte rosengelé som pryder alt fra hjemmebagte boller og kager til din te).

Klik blot på den opskrift, du gerne vil have, og så den kommer med i kurven.

Der følger oven i købet en duftprøve på I Love My Garden-parfumen med på de første 25 af hvert opskriftkort, så du kan dufte, mens du smager.

Velbekomme. 

PS: Vil du bare gerne have alle opskrifterne, så fejrer vi sommeren og giver hele det fine sæt med som gave, når du køber I Love My Garden-parfumen 50 ml – eller du kan købe dem separat her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...