I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Glæd jer, jeg har fundet de fineste ting til jer

… hernede i Paris. Dem kommer jeg til at fortælle meget mere om de næste par måneder, når alt er på plads og klar til vores hylder. Indtil da vil jeg fluks dele nogle af de fine steder, jeg besøgte eller blev introduceret til hernede. Måske din sommerferie går til eller forbi Paris.

  1. Rose Bakery i rue de Martyrs – for hypen, gårdhaven, sund takeaway og det hyggeligste område. Besøg også det lille moderne brødbageri lidt længere nede ad gaden på hjørnet, hvor de laver de lækreste takeaway frokostbrød
  2. Er du til den grønne side, ligger Mesa Café lidt længere nede ad gaden i Hotel Hoy, der er et lille hotel/yoga/blomster/wellness-sted. Deres health-lattes og hibiscusvand er virkelig gode
  3. Bliver vi i den grønne afdeling, er Wild & the Moon berømte for deres biodynamiske juicer. Jeg snuppede en Black Lemonade med charcoal som skulle være en instant detoxer (det var også den, Givenchy serverede i en såkaldt ‘exclusive edition’ til deres show)
  4. Ogata er det fineste japanske univers midt i Marais. Besøg det lillebitte sted i kælderen, hvor de ved alt om røgelse, og køb deres fine grønne teer med hjem, der efter sigende skulle være de mest potente antiage-teer i byen. Smag også deres japanske iste, som er den helt rene vare – fin, mild og æstetisk (selv deres japanske version af papkrus som teen blev serveret i, var jeg nødt til at tage med hjem, fordi de var så fine)
  5. Ikke så langt derfra ligger Patrick Roger, som udefra ligner et lille galleri, men indenfor gemmer på Paris’ bedste chokolade (haute couture chocolat bliver det kaldt af dem, der ved noget om det). Du bliver også modtaget som om du skulle købe haute couture, så nyd det.
  6. Og så var jeg forbi Paris’ nye hippe Hotel Madame Rêve, som alle taler om lige nu. Besøger du caféen, er det mere stedet end maden, hvis du spørger mig, men atmosfæren kan man også blive mæt af i sig selv. Gør også dig selv den tjeneste at besøge deres rooftop, som er en af byens fineste (de åbner først klokken 17 for alle andre end dem, der bor på hotellet)

Voila.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...