I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi fejrer at Kongens Have står i fuld flor

Man kan jo ikke ligge midt i Kongens Have i København, med de smukkeste træer og blomster overhovedet, og så ikke lade sig inspirere. Parfumører har ladet sig inspirere af haver i århundreder, men få har haft en oase midt i byen at lege med som vi har. Og lige nu står det berømte staudebed i fuldt flor i haven.

Det vil vi gerne fejre.

For parfumen er netop essensen af Kongens Have med noter, du finder rundt omkring i haven. Der er klassiske parfumenoter som roser (selvfølgelig), lavendel og liljer, men der er også æbler fra æbletræerne, noter fra fyrretræerne og duften af våde kviste, når det lige har regnet.

Og så er der de lidt mere usædvanlige noter fra Kongens Køkkenhave, som du måske kender. Kongens Have var oprindeligt Christian IVs private lysthave, der supplerede hoffet med blomster, frugter og grøntsager. Kongens Køkkenhave, som du finder midt i haven, er en hyldest til det, og fra den har vi taget enebær, mynte, selleri og agurk blandt andet.

Det kan være svært at forestille sig, hvordan den dufter. Men jeg kan sige så meget, at den ikke dufter som noget andet, jeg er stødt på i parfumeverdenen. Og at den er gået hen og blevet en kæmpe-bestseller hos os (vores onlineshop er på dansk og alligevel sender vi den ud til kvinder i hele Europa, der på en eller anden måde må have hørt om den).

Hvis du har læst med herinde i går, ved du allerede, at vi har samlet nogle af ingredienserne fra parfumen i opskriftkort som du kan være heldig at vinde, hvis du spinner lykkehjulet, når du handler hos os online.

Vi taler orangeblomst, rose, æble, lavendel, enebær, figen og vandmynte (og jo, de tæller min yndlingsopskrift på den særlige lavendel-lemonade, jeg fik opskriften på i Paris, på en fermenteret kål der altid har plads i mit køleskab, på yoghurt med orangeblomst og pistacie – en yndlingsopskrift jeg fik af en ganske særlig topmodel engang, og på min berømte rosengelé som pryder alt fra hjemmebagte boller og kager til din te).

Men du får også hele opskriftsættet med som gave, når du køber I Love My Garden 50 ml. Vi lægger det automatisk i kurven, når du køber parfumen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...