I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg iler med dette tip

Jeg ved nemlig, at det er et tip rigtig mange af jer vil kunne få glæde af. De seneste år har vi oplevet stadig flere, der kommer til os med den hududfordring, der hedder perioral dermatitis. Det er en tilstand, hvor huden slår ud rundt om munden, og det kan være både smertefuldt, irriteret og ja, måske ikke så rart at se på.

Det er en autoimmun hudsygdom, der ofte trickes af årstidsskift (efteråret er det værste for de fleste), stresstilstande og for aktive plejeprodukter. For mange bliver det også lige nu sat på spidsen af mundbind, især fordi huden under masken let bliver fugtig og gør det hele værre. Huden skal helst holdes ren og tør.

Vi har givet de samme råd hele vejen igennem og vi ser en bedring hos mange (Vintner’s Daughter og Manuka-honning topper listen, når huden skal tilbage i balance). Nu har jeg nyligt fået et andet interessant tip, som hævdes at gøre en stor forskel for udfordringer med perioral dermatitis.

Tandpasta.

Skift din tandpasta. Hvis du bruger konventionel tandpasta med SLS, så skift den ud. Det skulle gøre en verden til forskel for rigtig mange og er vitterlig en let, hurtig og absolut forsøgsværdig måde at bedre tilstanden på (hvis du døjer med det, så ved du, hvad vi mener).

Må vi fluks anbefale at skifte til Lebons økologiske – og virkelig smagfulde – tandpastaer i den henseende? Og lad os endelig høre jeres erfaringer.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...