I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi har en lille bagtanke med dette indlæg

Disclaimer: Udover at være yderst høreværdigt har vi også en lille bagtanke med dette indlæg. For sidst i podcasten nævner Lærke os, og det er så fint, at vi ikke kan lade være med at dele.

Men nu til sagen.

Mangler du fint lyttestof på vej til arbejde eller måske i weekenden, kan vi på det varmeste anbefale, at du lytter til dygtige Lærke Kløvedal i ‘Du kender typen’. Du kender helt sikkert allerede Lærke fra hendes bestsellerbog ‘Sømærke’ som har fået et hav af rosende ord med på vejen (læs den, den er fantastisk), fra sine appetitlige madanmeldelser (som vi altid lader os inspirere af) og fra hendes egen podcast ‘Det sidste måltid’, hvor en gæst får lov at vælge sit sidste måltid og sidste ord.

Men denne gang er hun gæst og i stolen hos Anne Glad i ‘Du kender typen’ som går ud på, at Anne kigger tre måneders kontoudtog igennem og taler om forbrug, liv og prioriteter ud fra det.

Tilbage til disclaimeren. For præcis 59:20 minutter inde i podcasten kommer vi ind i billedet. Lærke har været kunde hos os i flere år og som kun hun kan, fortæller hun om dét.

Lyt med her<<

PS: Det magiske serum som Lærke hentyder til, er dette<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...