I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Mushroom of the moment

Sådan kaldes Lion’s Mane ofte, og du er ganske sikkert stødt på den på hylderne i helsekosten, som dråber i kaffen, ingrediens i din hudpleje, som alternativ til kød i vegetarrestauranter eller som kosttilskud, hvor den linkes til longevity.

Og nu kan du også få den i din chokolade.

Cosmic Dealers chokolade med Pistacio & Lion’s Mane har en helt mild smag, men allermest smager du blandingen af nøddesmør, og crunchy pistacie overtrukket med mørk chokolade 75%.

Det er selvfølgelig ikke den eneste mushroom, vi har på hylderne hos os. For mushrooms er en kæmpetrend lige nu, både indvortes og udvortes, hvor de linkes til fugtmætning, der langt overstiger hyaluron samt longevity og en styrkelse af hudbarrieren.

Vores favoritter i den henseende er Lesse Regeneration Mist (hav den altid med dig i tasken) og Lesse Essential Moisturizer som hurtigt er gået hen og blevet en af vores absolutte cremefavoritter.

Og så er der selvfølgelig – ej at forglemme – de fine Magic Mushrooms. Vi kalder dem Rose Buds, men kært barn har mange navne og lige nu er Magic Mushrooms i høj kurs.

Hvis du ikke allerede har mushrooms i munden eller på huden, så er chancen der nu.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...