I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

To have and to hold (sidste chance)

De førende af vores Vintner’s Daughter afficionados har den allerede med på ferie denne sommer. For de var nemlig lynhurtige på tasterne og fik fingre (og Vintner’s Daughter flasker) i den eksklusive Limited Edition Travel Wrap, som både er virkelig chik og passer godt på de gode dråber.

Vi bliver nemlig ofte spurgt, hvordan man bedst rejser med sine Vintner’s Daughter produkter, uden at risikere at man (eller lufthavnspersonalet/taxachaufføren/én selv hverken smadrer flasken eller spilder de dyre, velgørende dråber.

Vi spurgte April fra Vintner’s Daughter, hvad hun selv gjorde og svaret var den fine travel wrap (som hun jo så også var nødt til at lade os få nogle af til jer).

I forbindelse med lanceringen af Vintner’s Daughter Active Botanical Serum 50 ml lykkedes det os at få fingre i 20 af Vintner’s Daughters eksklusive Limited Edition Travel Wraps til weekendturen, sommerferien, rejserne og hvor du ellers måtte have brug for at have dine Vintner’s Daughter-produkter med.

De fik hurtigt ben at gå på, og vi ringede og plagede om lidt flere til de af jer, der måtte være gået forgæves. Den er næsten udsolgt hos Vintner’s Daughter, men vi har fået 5 mere til jer, så vær hurtig denne gang, hvis du gerne vil have fingrene og dine Vintner’s Daughter i den.

Du får den eksklusive Vintner’s Daughter Limited Edition Travel Wrap med som gave, når du køber Vintner’s Daughter Essence 50 ml og den nye Vintner’s Daughter Serum 50 ml samlet. We know, det er en udskrivning, men mange af jer køber duoen fast hver tredje måned, og i så fald er der lige nu en fin gave at hente (og oven i købet en mililiter-besparelse ved 50 ml ift. den sædvanlige 30 ml).

Vi lægger automatisk Limited Edition Travel Wrap synligt i din kurv, når du køber de to produkter. Det gør vi så længe lager haves. Opdatér din kurv inden du lægger produkterne i og kommer den ikke automatisk i, så er det fordi vi ikke har flere.

Du finder de to produkter, der udløser en Limited Edition Travel Wrap, direkte her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...