I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Psst … det er National Lipstick Day

Det plejer vi gerne at nævne herinde. Små læbestift-hyldester kan man aldrig få for mange af og nogle af os skal jo indimellem have et lille skub for at kaste lipglossen og den farvede balm over bord, og i stedet iføre os den mere iøjnefaldende læbestift.

Derfor er det dagen i dag, at skeptikerne, de generte og alle, der tøver med ‘kan jeg nu’ (ja, du kan) og ‘er jeg for gammel’ (nej, det bliver du aldrig) eller ‘det klæder ikke mig’ (jo, det gør, tjek alt fra Jane Birkin, Audrey Hepburn og Caroline Maigret til Mino Sassy), der alle flasher rød læbestift på smukkeste vis.

Kast dig over en disse tre favoritter: Vero Rosso, den virkelig flotte knaldrøde Lip Sheen, der er blank og holdbar som en læbestift og blød som en lipbalm (oven i købet dufter den af solmoden grape og mynte, så du får frisk mund med i købet); Sucré som er stilikon/businesswoman/moderedaktør Caroline Issas dybrøde yndlingslæbestift (og så ren, at Kjær Weis faktisk engang bagte en kage af den kun tilsat få bageingredienser) eller Les Rouges, Gucci Westmans yderst populære palette med den tomatrøde farve, som hun brugte på forsiden af amerikansk Vogue til Reese Witherspoon og hendes mor og datter – og dermed beviste én gang for alle, at rød klæder alle generationer.

Og mens du finder den røde læbestift frem fra gemmerne (eller bestiller en af ovenstående – jo, godt begyndt er halvt fuldendt), så vil jeg tillade mig at gentage en lille læbestift-hyldest fra det amerikanske magasin Harper’s Bazaar i 1946. Jeg elsker, hvordan den tager læbestiftens magiske evner helt ud til yderlighederne.

”Når en kvinde har mistet sin elsker, når en pige har mistet sit job, når lægen har afleveret den dårlige nyhed, når lykken vender, når middagsselskabet flopper, når veerne sætter ind, når skandalen ruller, når stormen rammer, når de andre kvinder sejler i succes, kan et strejf af læbestift på læberne give mod.”

Voila. Hvordan tør du overhovedet gå ud uden.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...