I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvis du spørger mig, er det sommerens pæneste neglelak

Sådan skriver Maria, der er skønhedsredaktør på ELLE, på sin favoritside. Og den er også anbefalet i seneste nummer af Femina. Vi taler (selvfølgelig) Bubble Vvee, neglelakken som flere end 400 af jer nu pryder jeres hænder med, siden vi satte den på hylderne for et par måneder siden.

Lad os også bare afsløre, at samtlige piger i I Love Beauty-teamet har den på hele tiden – og mig, der ellers de sidste mange år har været iført farvede lakker, hænger også helt og holdent på den.

Den er skabt i samarbejde med Virginie Dhello, der er en af Paris’ cooleste art directors og trendspotters for store modehuse som Chanel og Louis Vuitton. Og så er hun muse for Kure Bazaar, der netop har lanceret denne helt nye Bubble Vvee helt i Virginies stil (hun elsker pink og bruger i øvrigt også Westman Ateliers Baby Blush i den smukke pink Poppet).

Selv kalder de Bubble Vvee for ‘healthy glow’ og det er lige præcis, hvad du får, når du lægger et enkelt eller to lag. Den smukkeste sunde, rosa shine på neglene.

Lægger du et lag mere får du den ultraglossy transparente pink tone som den ser ud i flasken.

Formlen er mere glossy end de andre Kure Bazaar-lakker (ja, end nogle andre lakker, vi har set eller prøvet), endnu renere og så indeholder den sesamolie, der både giver den virkelig smukke glans og samtidig plejer dine negle ekstra.

1 Kommentar

 • Svar
  Siv Laustsen
  4. august 2022 kl. 16:23

  Hej Charlotte
  For mange år siden fik jeg i en af dine æsker en Yves Saint Laurent neglelak nr 10, du sagde den gang at det var deres signatur farve. Min datter vil så gerne have den, men nu finder jeg ud af at YSL slet ikke laver neglelak mere😔 Kan du anbefale en anden neglelak der har samme dybe røde farve?
  På forhånd tak.

  De dejligste hilsner
  Siv

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...