I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Til de af jer, der har været så heldige at få Purely Professionals fine olie med i boksen

Vi har den hyggeligste lørdag formiddag hernede med beautybokse, bæredygtighed og alle jer, der har trodset kulden og bevæget jer herned forbi Kongens Have (her klokken 13 er der stadig få beautybokse tilbage, så hvis du er i nærheden, kan du stadig nå at få fingre i en. Vi lukker klokken 14). Og nu vi er ved kulden, så skynder jeg mig at komme med en lille servicebemærkning til de af jer, der er har været så heldige at få Purely Professionals fine Oil 1 med i beautyboksen. Den indeholder nemlig blandt andet kokosolie, og som du sikkert kender det fra din køkken, så kan kokosolie stivne, når det bliver udsat for kulde.

En af jer var så sød at komme ned forbi her for lidt siden, fordi netop denne olie havde lidt hvide ‘perler’ i og selvfølgelig ville vide, om den så er som den skal være. Det er den. Den kommer oven i købet frisk fra fad fra Purelys lager. Den reagerer blot på kulden udenfor med at stivne (lidt ligesom vi selv gør i dag), og når I kommer hjem med den og den har fået stuetemperatur igen, så forsvinder det. Så brug endelig løs. Den er fantastisk til tør vinterhud og kan også bruges til både hår og ansigt.

Spørg endelig altid, hvis der er noget, I er i tvivl om.

4 Kommentarer

 • Svar
  Sunflower
  17. marts 2018 kl. 17:06

  Hvis der var nogen i overskud, kan jeg så få lagt én til side? Håber på en Kbh-tur snarest nemlig

 • Svar
  Kristina N
  18. marts 2018 kl. 14:25

  Samme her – Vil virkelig gerne købe en, hvis der er en i overskud? Jeg kan sagtens overføre og så komme forbi og hente den, når jeg er i KBH næste gang?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. marts 2018 kl. 07:04

  Kære Sunflower,

  Tak for din hilsen og for interessen ikke mindst. Lige med denne boks har vi desværre ikke mulighed for at lægge til side, så det er først til mølle. Der er fem tilbage, som står der, når vi åbner igen på onsdag klokken 11. Men hvis du holder dig til herinde, så kommer den ‘rigtige’ ILOVEBEAUTYboks i denne uge, og den sender vi til hele landet;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. marts 2018 kl. 07:05

  Kære Kristina,

  Tak for din hilsen. Se gerne svar til Sunflower ovenfor;) Der kommer en ‘almindelig’ ILOVEBEAUTYboks i denne uge, så hold øje med, om den kunne være noget for dig.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...