I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
ILOVEBEAUTYboksen

Lykkeposen (ja, det er en beautyboks)

Jeg tænker, at de fleste af jer kender det fine initiativ Too Good to Go, der, i samarbejde med en række dagligvarebutikker, forsøger at komme madspild til livs. Jeg elsker bæredygtighedskoncepter og arbejder selv i skønhedsbranche, hvor der desværre er rigtig meget spild. Det gælder både produkter og emballage (tænk blot på hvor mange lag, du skal igennem, før du overhovedet når ind til din nye parfume).

Min julepynt hernede i pavillonen var derfor lavet af et hav af smukke parfumeæsker, som Shane tryllede om til de fineste julekugler og fortryllede juleslotte, ligesom vi har droppet papirkvitteringer og sender alt pr. mail eller SMS i stedet (du smider dem garanteret alligevel ud, når du kommer hjem).

Langt de fleste af de produkter, vi har på hylderne har et bæredygtigt sigte, og nu har vi så ladet os inspirere af madspilds-initiativerne og lavet en lykkepose-ILOVEBEAUTYboks. Vi har ryddet alt på hylder og i gemmer herinde i pavillonen for overskydende produkter fra tidligere ILOVEBEAUTYbokse, for produkter vi har tjekket ud ifm. beautybokse og en masse andre projekter, og ja, så har vi også hjulpet et par skønhedsmærker af med nogle fine sager, der lå og kedede sig på deres lagre.

Det er der kommet 60 helt særlige beautybokse ud af, fyldt med fine, dejlige, uimodståelige og absolut brugbare skønhedssager som kan komme ud og glæde nogen (måske dig) i stedet for blot at ligge.

Alle bokse er forskellige, tænk det lidt som en lykkeboks, men har samme værdi, og den er langt højere end dét, du betaler (alle bokse indeholder minimum 10 produkter.) Vi har nemlig sat en bæredygtig pris på 200 kr. pr. boks og vi sætter dem til salg i morgen, lørdag, hernede i skønhedspavillonen i Kongens Have, hvor vi holder ekstraordinært lørdagsåbent fra 10-14. Så kom ned forbi Kronprinsessegade 23, hvis du vil have fingrene i en af dem.

Og ja, det er selvfølgelig små-irriterende, hvis du bor på Bornholm eller i Ålborg, men vi har ikke mulighed for at sælge dem til den pris, hvis vi skal håndtere pakning, porto og posthus. Fortvivl ikke. For den næste ILOVEBEAUTYboks, som du kender den med film, folder og forsendelse, er lige om hjørnet og det skal du tage helt bogstaveligt. Den kommer nemlig i næste uge.

Lykkepose-boksen er et lille ekstra bæredygtighedsinitiativ som jeg håber, I vil tage godt imod. Vi glæder os i al fald til at se jer hernede i morgen lørdag mellem klokken 10 og 14.

14 Kommentarer

 • Svar
  Rie
  16. marts 2018 kl. 15:14

  Hvor mange produkter er der mon i hver boks? 🙂

 • Svar
  Mie
  16. marts 2018 kl. 16:14

  Det er simpelthen sådan en fed ide! Det må jeg straks støtte op om 🙂 Man skal nok stå tidligt op, når der kun er 60 boxe! Der er i hvert fald flere produkter på billedet jeg virkelig godt kunne tænke mig i sådan en mystery box 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. marts 2018 kl. 16:16

  Hej Rie,

  Der er minimum 10 ting i hver;) Vi har fyldt dem helt op.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. marts 2018 kl. 16:19

  Hvor dejligt at høre, Mie, det er jeg virkelig glad for at høre;) Og du skal være så velkommen i morgen.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  JLO
  16. marts 2018 kl. 17:10

  God idé og god weekend 🙂

 • Svar
  Lone H
  16. marts 2018 kl. 17:27

  Ej hvor er jeg ked af jeg først skal til Kbh 13 maj… Gad ellers godt sådan en boks. Nogen mulighed for at den kan vente på mig ? Glæder mig til endelig at se den skønne lille shop du taler så varmt om.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. marts 2018 kl. 17:53

  Tak, JLO, og absolut i lige måde;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. marts 2018 kl. 17:54

  Åh, hvor ærgerligt, Lone. Næste gang må vi koordinere bedre;) Vi lover at melde ud, hvis der skulle være nogle tilbage, når dagen er gået i morgen.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lone H
  16. marts 2018 kl. 18:36

  Tak Charlotte så er jeg bestemt aftager

 • Svar
  Annette
  17. marts 2018 kl. 08:23

  Hej Charlotte
  Er der en begrænsning på hvor mange bokse man kan købe? Jeg vil gerne komme forbi, men ikke gå forgæves.
  Hilsen Annette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. marts 2018 kl. 09:29

  Kære Annette,

  Jeg forestiller mig altså, at det kommer til at gå stille og roligt. Og der er selvfølgelig ingen, der får lov at løbe med hele lageret. Det tænker jeg nu heller ikke er interessant for nogen.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Annette
  17. marts 2018 kl. 09:42

  Tak for svar 😉

 • Svar
  Betina nielsen
  17. marts 2018 kl. 17:31

  Er alle solgt nu? Hvis ikke, kan du sende eller hvornår holder du åben?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. marts 2018 kl. 07:08

  Kære Betina,

  Der er fem af disse beautybokse tilbage. De står klar på hylden i pavillonen, når vi åbner igen på onsdag klokken 11. Dér er du meget velkommen. Vi sender desværre ikke denne boks.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...