I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Der er selvfølgelig også en ILOVEBEAUTYboks til dem, der ikke lige bor om hjørnet

Tusind tak fordi I tog så godt imod mit lille bæredygtige initiativ i lørdags. Det er jeg, på alle måder, virkelig glad for. Der var godt gang i den lille skønhedspavillon og de første 30 beautybokse røg i løbet af en halv time. Trods hård kuling. Og lørdagsfri. Der er fem bokse tilbage som vi har sat på hylden til onsdag klokken 11, hvor vi åbner igen.

Var du forhindret i lørdags, kan du måske nå at få fingre i en af disse. Og ellers kommer der, som lovet, en ‘rigtig’ ILOVEBEAUTYboks i den kommende uge, der er tilgængelig for alle i onlineshoppen. Det gør den tirsdag aften, så alle kan nå at få den inden påskeferien. Jeg kan afsløre, at overskriften er Grab’n’Go. Men meget mere om det i de kommende dage (og i nyhedsbrevet som du kan skrive dig op til her, hvis du ikke allerede har gjort det). Jeg ville blot lige tippe.

Jeg vil også lige tippe om verdens bedste håndcreme, med håndplukkede rosenblade og i limited edition, som jeg har taget på hylderne. Den laves kun én gang om året og det er ved at være allersidste chance, hvis du skal nå at få fingre i den (og måske, som jeg, have et lille lager stående, så du kan klare dig til december, hvor de laver den næste gang).

Jeg kan kun anbefale at du slår til her.

2 Kommentarer

 • Svar
  Lone H
  19. marts 2018 kl. 20:09

  Kan du løfte lidt af sløret måske på Instagram?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. marts 2018 kl. 20:11

  Hej Lone,

  Jeg har netop løftet sløret i indlægget herover. Der er også en video med gennemgang af alle produkterne, så du kan se, om det er noget for dig;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar