I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The mask that keeps on giving

Lad os blive ved føromtalte (madspilds)maske lidt endnu (har du misset den? Så læs fluks med her). For den kan nemlig også bruges til noget, som vi alle kan få brug for i ny og næ, nemlig til at fjerne urenheder.

Vi anbefaler altid en fast rutine med blide, nærende produkter, uanset om din hud er ramt af akne, eller blot en enkelt bums nu og da. Men indimellem kan man have brug for målrettet punktbehandling med lidt mere koncentreret virkning.

Det er her, masken kommer ind.

For Odacités grundlægger Valerie har et virkelig godt tip til at komme dem til livs uden at kompromittere huden. Bland blot din Synergie [4] Immediate Skin Perfecting Beauty Masque med æblecidereddike (og ja, vi kommer ofte tilbage til netop denne eddike – både som kosttilskud og som ingrediens i hudpleje og med god grund. På huden virker æblecidereddike nemlig antibakteriel og let eksfolierende).

Du mikser blot en smule af Synergie-masken med æblecidereddike (brug blot den du har i køkkenet) til en tyk masse og påfører den direkte på bumsen natten over. Kombinationen af eddikens antibakterielle egenskaber og maskens rensende og peelende ingredienser som kul, ler og papayaenzymer er en effektiv cocktail, når det kommer til at få bumsen til gå i sig selv. Og så virker blandingen ikke udtørrende som så mange andre quick fix-produkter til aknehud og bumser.

Voila og adieu til den uvelkomne gæst.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...