I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Magic Mushrooms

Det er svampetid. Men ikke kun i luften og i skoven. Overalt vokser fine svampe frem i alle afskygninger, og lad mig bare sig det som det er. Jeg er yderst fascineret og tænker, at der er en chance for, at du bliver det samme.

Vi taler i det hypede skønhedsmærke Glossiers nye butik i Seattle, hvor store kunstige, røde svampe vokser frem på mos som kunstinstallationer. Der er fine svampeprint på den danske designer Helmstedts kollektion og i indretningen rimer svampe lige nu meget kraftigt på lampe, når det kommer til former.

Under nedlukningen var det ikke kun strikning og surdej, der vandt frem. Det samme gjorde svampedyrkning som hobby og der er sågar parfumer med duften af svampe og jordbund. I kosttilskud vinder svampe også stadig mere frem.

Ja, selv Hermès har lavet en vegansk version af deres berømte tasker. Af svampe. For særligt dyrkede svampe er gået hen og blevet det nye bæredygtige materiale. Et af vores absolutte yndlingsmærker på hylderne hos os – Amly Botanicals, der altid er i front, når det handler om passe på den natur, de selv kommer fra – har lanceret deres fine Room Fragrance Sets i en beskyttende emballage, der er dyrket af svampe. Emballage, der er både genbrugelig og komposterbar.

Og så er der selvfølgelig – ej at forglemme – de fine Magic Mushrooms. Vi kalder dem Rose Buds, men kært barn har mange navne og lige nu er Magic Mushrooms i høj kurs. Af eksperter kaldes de for dette års største Gua Sha-trend.

Hvorfor de gør det, kan du læse lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...