I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Du bliver hvad du spiser (og smører på)

Sådan lyder et gammelkendt motto, og jeg skal efterhånden op med flere hænder for at tælle, hvor mange gange, jeg har skrevet en artikel med den overskift. Det gør det nu ikke hverken mindre relevant – eller fortærsket – tværtimod er det noget, vi har stadig mere fokus på.

Denne ansigtsmaske indbyder sågar til mindre madspild, da du kan blande den med nærmest hvilken som helst krukke fra dit køkken (okay, vi taler planteriget), så har du smårester fra fx mælk, yoghurt, juice, kokosvand, grøn te, olivenolie (you name it), så er det blot at blande i. The powder mask that will change your masking game, proklamerede skønhedsredaktøren på InStyle, da hun havde fået den i hænderne (og på huden).

Lige nu er min egen yndlingsmaske dog mere enkel. Den parrer to af mine yndlingsingredienser fra køkkenet, som jeg ynder at indtage dagligt, nemlig Matcha og Manuka. Jeg blander en skefuld af min Manuka-honning (jeg bruger 850+ MGO både indvortes og udvortes) og enten ren matcha (som den du drikker) eller en skefuld af Green Ceremony Cleanser, som er baseret på netop matcha og spirulina.

Det er et antioxidantboost af rang, der både fugter, nærer, heler og giver masser af liv og glød til huden. Og skulle du få lyst til samme antioxidantboost indefra, så er det blot at piske en kop matcha og tilføje en skefuld Manuka.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...