I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Tak for taletid til Eurowoman

Slår du op i seneste nummer af Eurowoman, finder du den fineste artikel om svampe. Dem har vi længe været betaget af og flere gange anbefalet, at du holder øje med – og derfor var vi også rigtig glade for at blive interviewet til artiklen. Om skønhedssvampe.

Her er lidt af dét, jeg sagde i artiklen:

‘Mange har opdaget, at en blanding af skønhedstilskud og skønhedsprodukter kan skabe en synergi i deres skønhedspleje. Ikke mindst under Corona fik mange øjnene op for skønhed som en mere holistisk disciplin. Vi blev bevidste om, at huden ikke kun tjener et kosmetisk formål, men også har en unik beskyttende virkning, som vi skal nære og værne om. Og her er svampe særligt effektive. De balancerer huden mikrobiom og styrker hudbarrieren, så din hud tager sig flot ud, men også får de bedste betingelser for at beskytte dig og din krop’

Vi er ovenud glade for at så mange flere nu har fået øjnene op for Lesses fine ansigtsmist, der netop er baseret på svampe. Den hedder egentlig Regeneration Mist, men vi kalder den for The Mushroom Mist. Den indeholder nemlig Tremella som er naturens svar på hyaluronsyre, bare endnu bedre.

For Tremella evener at holde på 500 gange sin egen vægt i vand, hvilket på skønhedssprog betyder, at den er eminent til at holde på hudens fugt og gøre den mere bouncy. Og så indeholder misten også Turkey Tail Mushroom, som er god mod den hyperpigmentering, mange døjer med efter sommeren.

Læs meget mere her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...