I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Jo, der kommer selvfølgelig en adventsboks i år

Det er altså en udsøgt fornøjelse at lave adventsbokse til jer. Tænk at I allerede begynder at spørge til dem i september/oktober måned. Tusind tak for jer.

Det er virkelig dejligt, at adventsboksen betyder så meget for så mange. Det er et fint lille anker i manges julemåned, og vi elsker historierne om alle jer, der deler oplevelsen med en veninde, en søster eller en anden vigtig person i jeres liv. Og åbner sammen hver søndag, mange endda over Facetime eller Zoom, hvis I bor forskellige steder i landet, eller i verden sågar.

Vi lover at vi ikke skuffer, og vi kan næsten ikke vente til I skal åbne den.

Som altid er den pakket med kærlig omsorg og små pauser til at trække vejret udover de fine produkter fra vores hylder (og nogle helt nye, just wait), playlisten og de små videoer til at akkompagnere.

Vi kan ikke afsløre for meget, men blot lige hviske, at den kommer og vi lover at råbe meget højt, når det sker.

Vil du være sikker på ikke at misse den, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, så du får direkte besked i din mailboks.

2 Kommentarer

 • Svar
  Gurli
  18. oktober 2022 kl. 08:28

  Hvorfor skal jeg købe Collagen hos jer ??
  Ikke nødvendigvis den dyreste men den lækreste og effektive rens m.m..hvad skal jeg vælge der ..måske også den bedste dagcrene
  Jeg er 79 år og ønsker det der virker

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   18. oktober 2022 kl. 13:51

   Kære Gurli

   Tak for din hilsen.

   Du skal købe vores collagen, hvis du går op i, hvad der er i de produkter, du fylder i din krop. Vores kollagen er det reneste og mest bæredygtige på markedet, hvad det oven i købet har fået en fornem pris for. Heldigvis er det også et af mest prismæssigt rimelige kollagenprodukter på markedet.

   Ift. rens og dagcreme, så afhænger det lidt af, hvad du har brug for til din hud. Et godt bud kunne være den fine lille serie fra Ruhaku, der både har en virkelig god renseolie og en dejlig dagcreme. Der er også en toner og en ansigtsolie, som kunne være relevant for dig at kigge på.

   Du er meget velkommen til at læse mere her:

   https://shop.ilovebeauty.dk/collections/ruhaku

   Mange hilsner
   I LOVE BEAUTY

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...