I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Stop and Smell the Roses

Det er ikke kun i din latte at du skal tilføje rose lige nu. Rose er også en af tidens meget populære ingredienser i andre henseender. Det gælder ikke mindst i din hudpleje, hvor stadig flere skønhedsmærker har genfundet den traditionelle superhero-ingrediens, der er kendt for sine både plejende, anti-inflammatoriske, fugtgivende, antioxidante og aromaterapeutiske egenskaber. Det handler nemlig (heldigvis) igen om at være blid og sød ved sin hud og her er rose nærmest selvskrevet.

For mig har rose altid været en fast del af mine skønhedsritualer.

Da jeg var barn lærte jeg ellers at lave rosenvand af min mormor, af rosenknopper der trækker 3 dage i destilleret vand. Jeg får det sjældent lavet længere, i stedet bruger jeg flittigt denne fine version, der er en bestseller hos os og i øvrigt også er eminent i håret til at spare en enkelt hårvask. Den har fast plads i mit forår og på hylden i mit sommerhus.

Find hele mit rosenrepertoire her inklusive denne fantastiske maske. Den dufter fuldstændig som at gå en tur i den berømte rosenhave i Kongens Have, og så har den det dér franske gommage-touch som jeg elsker. Rosengløden, man får af den, er absolut heller ikke at kimse af.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...