I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Back to nature (det skal du tage helt bogstaveligt)

Du kender måske allerede historien fra vores See the Moonlight-parfume, den om Walden.

I 1845 flyttede filosof og forfatter Henry David Thoreau ind i et hus han selv havde bygget, på bredden af skovsøen Walden Pond i Concord Massachusetts. Der skrev han sit hovedværk Walden – Livet i skovene som handler om naturen og menneskets forhold til den.

Bogen er en klassiker og er kaldt for verdens bedste selvhjælpsbog. Og selv om den er 200 år gammel og med et sprog derefter, er den mere end noget i tiden lige nu med sine lige dele meditation og håndbog i at leve enkelt i harmoni med naturen. Bogen er sågar netop opdateret med det fineste nye omslag, der kun gør den endnu mere relevant for alle os, der søger naturen mere.

Walden-parfumerne er i samme ånd 100% naturlige og håndlavede med kun med de fineste absolutes og essentielle olier, og ligger på alle måder fjernt fra tidens ofte både hurtige og masseproducerede dufte. Vi har indtil nu kun haft See the Moonlight på hylderne (det er og bliver favoritten af Walden-duftene, hvis du spørger mig), men Walden er så meget i tiden lige nu, at vi har valgt at tage deres to fine parfumesæt hjem her i foråret, så I kan få den fulde Walden-oplevelse.

Det ene består af 7 fine små parfume-rollerballs og det andet af 5 små EDP i de fineste flasker. Du kan se mere her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...