I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
parfume i love my garden
Hold øje med

Smag på min parfume (eller en lille bid af Kongens Have)

Jeg elsker parfumer og jeg elsker haver. Og så elsker jeg at lave mad. At få en køkkenhave til at vokse og bruge grøntsager og frugter er nærmest som meditation for mig.

Da jeg var barn, fik (okay, snuppede) jeg altid stiklinger fra alverdens potteplanter, som jeg lod vokse i mine vindueskarme, og haver har altid været et lille refugium for mig. Da jeg fik min egen have i sommerhuset, blev vores lejlighed i byen forvandlet til et forspirings-laboratorium, og da sellerijuice-trenden medførte, at bladselleri var umuligt at opdrive, gik jeg fluks i gang med at ’regrow’ bladselleribunde (jo, det virker – du skærer blot bunden af selleribundtet og lader det slå rødder i vand, inden du planter det. Voila, nye bladselleri).

Det bedste jeg ved er at bruge lørdag formiddag til at forvandle grøntsager, råvarer og krydderurter til spændende, nye retter alt efter hvad jeg lige har i køleskabet. Og så har jeg nogle favoritter, som jeg altid vender tilbage til. Det pudsige er, at rigtig mange af disse favoritter indeholder ingredienser som er i min parfume. Og det giver jo i virkeligheden god mening, at duft og smag hænger sammen.

Vil du smage min parfume? Du ved, den der er inspireret af Kongens Have (og som nyligt har været hypet alle steder lige fra Alt for Damerne til Costume).

Så hold dig endelig til. Den næste uges tid får du nemlig et par af mine absolutte favoritopskrifter. Dem jeg vender tilbage til gang på gang (og følger du med på Instagram, har du måske allerede fået et smugkig).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...