I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Sådan får hun sin særlige glød

Én gang om året sætter Femina fokus på årets Guldkvinder (jeg har engang været så heldig selv at være en af dem) og det er altid en fornøjelse at læse om kvinder, der brillerer på deres mangeartede områder. Og så blev vi da endnu mere glade for at se en af vores skønne kunder på forsiden, nemlig Anja Camilla Alajdi, der står bag Kronprinsessens smukke looks og i øjeblikket også Vild med Dans-værterne Christiane og Sarahs fine kjoler hver fredag (derudover skriver hun bøger med stylingtips og står bag de smukke Dulong-smykker sammen med Marianne Dulong).

Og dér sidder hun så på forsiden med sit fantastiske gråtonede hår og sin særlige glød. Håret kan vi ikke tage æren for (selv om jeg ved, at jeg har talt gråt hår med Anja mange gange gennem tiden), gløden til gengæld får hun fra et ganske særligt produkt fra vores hylder. Jo, du gættede rigtigt, det er selvfølgelig Vintner’s Daughter som Anja sværger til og har anbefalet et hav af gange på Instagram (tusind tak for det, Anja – vi har samlet det i Stories lige her, hvis du vil have syn for sagn).

Vores mini-interview med Anja for en måneds tid siden ligger stadig i toppen af vores mest læste indlæg. Gik du glip af det? Så finder du det fluks lige her (der er nemlig også et andet af vores produkter, som Anja sværger til).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...