I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sidste chance hvis du vil have Lebon med som gave

I sidste uge var jeg i Cannes – and all you get is a toothpaste, kunne jeg fristes til at sige. Men det er altså ikke en hvilken som helst tandpasta (og det er heller ikke alt, jeg har med hjem).

For vidste du, at Lebons økologiske tandpastaer er inspireret af dejlige steder rundt omkring i verden og at flere af dem netop stammer fra Cote d’Azur og Cannes, hvor jeg var så heldig at befinde mig et par dage?

Rent faktisk kan du nærmest planlægge din næste drømmerejse med udgangspunkt i de forskellige Lebon-varianter. Enten helt bogstaveligt eller tage på drømmerejse, hver morgen og aften, når du børster dine tænder.

Har du nogensinde været ved smukke Cap Ferrat eller mindst lige så smukke Antibes, så vil netop Lebons havgrønne Cap Ferrat Mood med en fusion af frisk mynte øjeblikkeligt sende dig derned. Ligesom Une Piscine à Antibes i sin poolblå farve og med mynte og sød lakrids øjeblikkeligt tager dig til Antibes.

Det kan også være, at du hellere vil til Grasse, parfumens hovedstad, med Sweet Extravagance med rose og orangeblomst. Eller til troperne og hvid sandstrand så længe øjet rækker med Tropical Crush.

Jeg vil også gerne invitere dig på drømmerejse 

Så jeg lokkede fluks en palette af de smagfulde tandpastaer ud af Lebon, så I også kan komme afsted.

Dem forærer vi – én 25 ml Lebon Organic Toothpaste pr. ordre – med alle ordrer over 699 kr.

For hvorfor skal tandbørstning være kedeligt, når det kan være en fest?

Den fine tandpasta bliver automatisk og synligt lagt i din kurv, sålænge lager haves. Har du allerede ting i kurven fra tidligere, skal du huske lige at refreshe, så tandpastaen kommer med.

Det var i øvrigt ikke det eneste, jeg havde med hjem. Med mig i kufferten fra Cannes havde jeg også nogle spændende nye sager, som vi er i fuld gang med at teste. Det kommer I til at høre meget mere om.

PS: Jeg har en vigtig bonusinfo på Lebons økologiske tandpastaer til de mange af jer, der døjer med perioral dermatitis, særligt her ind i efteråret og vinteren. Den har hjulpet rigtig mange (der har skiftet fra konventionel tandpasta med SLS). Prøv det. Vitterlig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...