I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

De 4 tegn på at du har brug for en lipscrub

Hvis du aldrig har prøvet en lipscrub før – og måske ikke helt ved, hvad det er – så kan det lettest forklares med en mini-skrubbecreme til dine læber. For akkurat som din hud, der har godt af en god exfoliering for at fjerne døde hudceller og tørhed, så den friske hud kan vise sig, så har huden på dine læber det også. Især over efterår og vinter hvor læberne er ekstra udsat for vind og kulde.

Så drømmer du om, at dine læber ser lidt mere fyldige og indbydende ud, så læs med her.

Brug en lipscrub …

  • … hvis dine læber føles ru, når du rører ved dem
  • … hvis du oplever at du skal komme læbebalm på mange gange i løbet af dagen
  • … hvis dine læber flager eller du bider i dem
  • … hvis dine læber ser tørre og triste ud

Huden på læberne er tynd og sart, så scrub med blid hånd og brug en særlig lipscrub, der er egnet til formålet. Fugt læberne med lunkent vand, tag hvad der svarer til en lille ært af lipscrub og massér det blidt på læberne. Lad det sidde lidt, så olien og næringstofferne fra lipscrub’en kan give læberne lidt ekstra pleje (hvis du kan, vores lipscrubs er lidt ligesom at spise en Berliner, man får lyst til at slikke sukkeret af læberne – heldigvis er de helt økologiske, så skulle du komme til at spise lidt, så sker der ikke noget ved det).

Skyl af eller – lettere endnu – fjern med en muslinsklud opvredet i varmt vand. Følg op med en god lipbalm eller en læbemaske, som du lader virke natten over.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...