I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Skal du tilføje blot ét produkt til din efterårsrutine, så lad det være dette

Til lanceringen af denne fine balm sad Valerie Grandury – kvinden bag Odacité – klar foran skærmen med den smukkeste glød i huden, der blev bemærket af alle. Nærmest som havde hun iført sig den fineste highlighter.

It’s Le Blue Balm, smilede hun, og gjorde os kun endnu mere interesserede. Interessen blev ikke mindre, da hun begyndte at fortælle om produktet. Den blå balm kan nemlig rigtig mange ting.

Balmen indeholder anti-inflammatorisk gurkemeje, fugtende squalane og plejende bivoks, som giver balmen sin silkebløde konsistens. Olier fra jojoba, hamp og sheasmør sørger for at beskytte hudbarrieren og giver huden glød uden at den bliver fedtet. Og så får balmen sin smukke blå farve – og duft – fra azulene som findes i blå kamille, der desuden virker beroligende.

Valerie kalder faktisk balmen en kop kamillete til huden.

Det er der mange, der har brug for, når vi går ind i efterår og vinter. Efterårshud. Udtørret hud. Træt hud. Hud i ubalance. Hvis du kan nikke genkendende til det, er den helt sikkert noget for dig. Men den kan også en masse andet – det kan du altsammen læse om her.

Man siger, at blå virker beroligende og det skal du tage helt bogstaveligt, når det gælder Odacités Le Blue Balm.

For det er præcis hvad balmen er; beroligende, dulmende, fugtende og ekstremt behagelig på huden.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...