I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

See the Moonlight (det er supermåne og den mest lysende af slagsen)

For et juli-barn som jeg, er der noget helt særligt ved fuldmånen i aften. Det er en såkaldt Supermoon, og den største og mest lysende på hele året. Fuldmånen giver, uanset om du går op i månefaser eller ej, en god mulighed for lige at stoppe op og tage bestik af tingene. Det siges, at fuldmånen er den bedste tid til at slippe gammelt.

Vi har sågar en duft med inspiration fra månen og naturens cyklus; See the Moonlight – en måneskinsduft, hvem drømmer ikke om det?

Og kender du ikke allerede historien om Waldens parfumer, som See the Moonlight tilhører, er de alle opkaldt efter Henry David Thoreaus 200 år gamle bogværk – Walden – der er lige dele meditation og håndbog i at leve enkelt i harmoni med naturen. Parfumen er i samme ånd 100% naturlig og håndlavet med kun med de fineste absolutes og essentielle olier.

Duften er en ægte chypre-parfume, en af de smukkeste duftfamilier overhovedet (tænk originale dufter Chypre Coty, Miss Dior, Guerlain Mitsouko og Chanel Cristalle). De er gået i glemmebogen i den kommercielle parfumeverden og det er en kæmpeskam. For mig er chypre lig med Paris. Feminin, sofistikeret, flirtende og chik.

Tilføj blot et touch af naturens kraft og lidt af månens mystik, og voila, så har du essencen af See the Moonlight.

God supermåne!

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...