I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Roser er røde og du kan vinde dem, hvis du drejer hjulet

Når roserne hænger tunge og bløde, får jeg altid en ubændig lyst til at fylde mine skønhedshylder og køkkenhylder med rosenduft og det følger mig langt ind i efteråret. Af min mormor lærte jeg at lave rosenvand, da jeg var barn, af rosenknopper og destilleret vand (du kan også vælge den 100% økologiske af slagsen, vi har på hylderne hos os, så er den lavet for dig). Hun lærte mig også at blande havregryn og rosenvand til en mild rens af huden, der holder den frisk og blød. Massér blot et minuts tid og skyl af med vand.

Så selvfølgelig skulle der roser i min I Love My Garden-parfume.

At Rosenhaven i Kongens Have er verdensberømt gjorde det fuldstændig uundgåeligt for som du måske allerede ved, indeholder parfumen udelukkende ingredienser, der findes i Kongens Have, og har du aldrig sat dig med en kop kaffe i rosenhaven, når den er i flor, så gør dig selv den tjeneste. Det er den mest velduftende og meditative oplevelse.

Roser kan også spises. Jeg fandt engang en opskrift på rosengelé som smager eminent på ristet brød, i te eller på pandekager, og den laver jeg hver sommer, når rosenhovederne hænger tunge og er ved at falde af.

Vil du have opskriften? Så drej på lykkehjulet inde i shoppen og vind en af 7 fine yndlingsopskrifter med ingredienser, der alle tager udgangspunkt i parfumen. Roser er en af dem. Orangeblomst, figen, enebær og lavendel er nogle af de andre. Lykkehjulet popper op, når du kigger rundt i vores onlineshop  (du får hele opskriftsættet med som gave, når du køber parfumen 50 ml, eller det kan købes her).

PS: Elsker du også roser? Så kan jeg på det varmeste anbefale denne te, der smager så fint både varm og kold. Især om sommeren.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...