I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Ej blot til pynt

Claw Clips er ikke kun tidens allerhotteste hårpynt, der har fået et kæmpe comeback denne sommer. Det er også et absolut uundværligt skønhedsredskab til at holde håret fra ansigtet på varme dage (og dermed din hud klar og smuk). Og så er det din sikre redning på triste hårdage, ej at forglemme.

Det kan vi naturligvis ikke sidde overhørigt hos os, og derfor lancerer vi den fineste lille sommerkollektion af hårklemmer – eller Claw Clips, som de hedder – i vores favoritstørrelser og farver (tro os, de er nøje udvalgt og testet, da vi har et par Claw Clip-eksperter i teamet).

Faktisk kan vi ikke helt huske, hvordan vi satte vores (sommer)hår op, før vi fik disse i hænderne. Eller hvordan vi rensede ansigt uden at få håret i rensecremen eller holdt vores sarong sammen på stranden, for det kan de også bruges til.

Alle vores hårklemmer har et tæt greb, som holder på dine lokker hele dagen – også når den byder på cykeltur, træning og modvind. Og lad os lige fastslå det med det samme. De holder vitterlig på håret, uanset om det er fint og let, eller kraftigt og tungt.

Tjek vores Claw Clip Candy Shop her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...