I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sådan vender du en halvgrå januar på hovedet

Hvis du har fulgt med herinde længe, vil du måske kende mit lille lipstick break som jeg har plæderet i mange år (jeg tror at jeg introducerede det første gang i min skønhedsbog Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke som har 10-års jubilæum i år. Jeg fandt i øvrigt 20 signerede styk af den originale første-udgivelse i en kasse mit skønhedsskab forleden, da jeg ryddede op. Det er de allersidste, der findes af originaludgaven, så det er nu og lige her, hvis du vil have fingre i en af dem).

Men tilbage til lipstick break, der er en lille pause, hvor du, i stedet for at få et boost fra en kop kaffe, får det fra din læbestift. Nej nej, det er ikke bare skønhedsløjer, læs blot videre. For udover det faktum, at når du tager fem minutter ud til dig selv, så giver det faktisk et mentalt boost, så giver farven også et boost (især hvis du vælger én med lidt knald på).

At netop farve kan gøre en verden til forskel er der masser af studier, der viser. Og selv om de fleste af os har en tendens til at klæde den grå januar i endnu mere gråt/sort/neutralt, så kan en smule farve – det behøver blot at være et strejf – betyde mere end du aner.

Her er tre farveboosts, der er lette at implementere (og du har sikkert allerede noget i skuffen, du kan bruge):

  1. Tilføj en farvet eyeliner, blot en lille streg på øjenlåget kan løfte hele dit look. Farvet eyeliner er stadig et kæmpehit på podierne – blå, lilla, grøn, ja selv gul. Jeg foretrækker klart førstnævnte og det ser virkelig fint ud til et ellers neutralt look. Se, hvad du har i gemmerne (eller find min eyeliner-favorit her)
  2. Think pink, sagde Diana Vreeland altid, og vil du gøre mig det lille lipstick break efter, så er det netop dét, du skal gøre. Pink er nemlig den nye rød, når det kommer til læbestifter og virkelig fin til en vinterhud, der måske ellers mest er shinet op med mascara og lidt blush. Denne er vanvittig pæn og oven i købet lige til at spise.
  3. Jeg har sagt det mange gange før. Intet kan som en ny neglelak booste et helt look. Og mens de mere neutrale toner (de såkaldt nude nuancer) er virkelig attraktive lige nu, også på mine egne fingre, så kan denne redde din dag som ingen anden.

Voila, det tager kun to minutter og det kommer til at præge hele din dag.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...