I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Drømmer du også om denne slags morgener lige nu?

Jeg ved ikke med jer, men jeg synes, at morgenerne er virkelig stride at komme igennem i øjeblikket. Det er mørkt, når alarmen ringer, mørkt når man spiser morgenmad og mørkt, når man går ud ad døren (i al fald hvis man har et barn, der skal i skole).

Studier viser, at vi har hudsult – altså at vi bliver berørt for lidt hvilket har stor betydning for vores hud og velvære og er en af grundene til, at spabehandlinger hitter så voldsomt i øjeblikket. Personligt oplever jeg manglende dagslys som en (endnu) større udfordring lige nu.

Selv om solen står bag en stor del af de skader, vi oplever i huden, har vi brug for dagslyset for velvære, sundhed og balance. En gåtur i frisk luft kan gøre underværker for din glød i huden og for dit velbefindende. Men det kan være svært, når det er mørkt og gråt konstant og alt, man har lyst til, er at ligge i sofaen med Netflix og denne her.

Heldigvis er skønhedsbranchen så forunderlig (og forudseende) og et af mine yndlingsmærker – Amly Botanicals – har fyldt dagslys på flasker. Den hedder ganske enkelt Day Light Face Oil. Oven i købet taler vi fine ingredienser som granatæblekerner, figenkaktus og buriti, frugten som også er kendt som Amazonas største skønhedshemmelighed. Masser af fugt og antioxidanter som huden har brug for lige nu.

Og har du nogensinde tænkt, at ansigtsolie er for fedtet til dig (men at du godt kunne tænke dig fordelene), så er det Day Light, du skal have fat i. Den er fjerlet på huden (‘day light’ har flere betydninger) og oven i købet har vi set flere virkelig gode resultater med mindskning af pigmentforandringer ved endda kort tids brug. Helt uden skrappe ingredienser (og ingredienser, der gør huden lysfølsom) som ellers ofte er vejen til mindskning af alt, hvad der hedder pigmentforandringer.

Den slags tilbagemeldinger (endda også fra en dermatolog) kan vi jo virkelig godt lide .

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...