I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

She’s got the look

Jeg har fået rigtig mange forespørgsler på, om jeg ikke vil byde ind med opskriften på et smukt, naturligt makeuplook, der er let at lave og som passer til de fleste.

Det vil jeg selvfølgelig og jeg er ret vild med dette.

Som I ganske sikkert allerede vil vide, handler et smukt look for mig først og fremmest om en smuk og levende hud. Dernæst om makeuppen. Dermed ikke sagt at lidt velplaceret highlighter, velgroomede bryn, en god mascara og lidt på læberne ikke kan gøre underværker, for det kan de i al fald for mig lige nu, og derfor elsker jeg dette look. Oven i købet er det let at gøre efter.

 1. Sørg for en god base til din hud. Jeg sværger selv Vintner’s Daughter og for mig overflødiggør det pudder og foundation. Til gengæld bruger jeg altid lidt concealer under øjnene, ved næsen og på hagen. Kan du ikke undvære din foundation, så kan et par dråber af Vintner’s Daughter i din foundation give samme levende look. Spørg blot Gun-Britt.
 2. Lidt velplaceret blush gør en verden til forskel for dit look. Jeg sværger som altid til denne, der giver dig et look som havde du netop nydt et glas rosé i solen på et lille torv ved Middelhavet sammen med din veninde. Den duppes blot på kinderne lige dér, hvor de buler ud, når du smiler. Jeg foretrækker til enhver tid cremeblush, men det er en smagssag.
 3. Giv brynene lidt ekstra fokus med en brynbørste og lidt farve. Måske har du allerede en favorit og ellers kan jeg varmt anbefale denne som også er den, makeupartisterne bruger. Den dobler også som øjenskygge.
 4. Du kan køre looket med eller uden øjenskygge. Du har med en vis garanti allerede en skygge eller to i gemmerne, der kan bruges. Vigtigt er blot at farven er naturlig og blot bruges til at lyse ansigtet op. Giv vipperne en gang sort mascara (denne er eminent, hvis du gerne vil have det naturlige look og gerne vil kunne bygge op uden at det tørrer ud, oven i købet er det øko – men du kan naturligvis sagtens køre mere voluminøse vipper, hvis du elsker det)
 5. Fremhæv dine læber med en farve, der ligger så tæt op ad din egen som muligt. Denne er min ultimative favorit (og er du ikke indehaver af føromtalte blush – den med rosé og Middelhav – kan den duppes på kinderne i en håndevending)
 6. Afslut med en smule highlighter de steder, hvor lyset falder naturligt på ansigtet. Kindben, næseryg, under brynene, på amorbuen (du kan også bruge din highlighter på øjenlågene, hvis du ikke har lyst til øjenskygge)

Voila, det er dét. Når du har gjort det to gange, kan det gøres med nærmest lukkede øjne.

6 Kommentarer

 • Svar
  Bente L
  21. januar 2019 kl. 13:16

  Hej Charlotte
  Jeg har skrevet en kommentar om at jeg godt kunne tænke mig at hære om dine morgenplejerutiner. F.eks solbeskyttelse over/under olien og hvad du ellers hær. Jeg kan ikke se min kommentar. På forhånd tak.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   21. januar 2019 kl. 13:52

   Kære Bente,

   Godt du ikke giver op;) Vi kan ikke finde din tidligere kommentar i systemet, men nu er den modtaget, og jeg skal meget gerne lave et indlæg om mine morgenrutiner snarest. Hold endelig øje.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Maj-Britt
  25. februar 2019 kl. 08:43

  Hej Charlotte,
  Ville være rigtig dejligt at høre om dine favorit concealere – især til under øjnene 🙂
  Bedste hilsner

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   25. februar 2019 kl. 16:38

   Kære Maj-Britt,

   Mange tak for din hilsen. Der er faktisk en del, der har spurgt om netop dét på det sidste, så jeg lover at lave et ordentligt indlæg om det snarest. I mellemtiden kan jeg afsløre, at jeg personligt (stadig) er stor fan af YSLs Touche Éclat (den version der er let tonet). Men jeg skal nok skrive mere om det.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pia Pape
  9. november 2019 kl. 16:39

  Kære I love Beauty
  Jeg har netop bestilt varer og var heldig at få fingrene i en adventskalender. Det hele beløb sig til ca 1600, men der blev lagt fragt på for 65 kr? Er det en fejl?
  Tak, om I vil se på det.
  Hilsen Pia

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   9. november 2019 kl. 18:39

   Kære Pia,

   Tak for din hilsen. Hvor dejligt med adventsboksen;)

   Du har ved levering valgt at få din pakke sendt helt hjem. Fri fragt gælder til nærmeste postudlevering som altid står som 0 kr. når du vælger leveringsform, mens pakker sendt helt hjem står til 65 kr. Hvis du ønsker det anderledes, så skriv meget gerne til os hurtigst muligt på hello@ilovebeauty.dk, så klarer vi det derfra.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...