I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sådan fjerner du rynker i panden

Apropos de japanske skønhedsrutiner, som jeg skrev om nedenfor, så kommer her et tip, jeg ofte giver i pavillonen, når nogen spørger, hvordan man mindsker linjer i panden. Det handler nemlig meget ofte slet ikke om selve panden, men om din hovedbund. Jo, den er god nok. Hovedbunden.

Uanset hvor meget skønhedsfirmaerne lover, at du kan smøre dig til en glat pande, så har jeg stadig til gode at se en creme, der vitterlig kan fjerne linjer i panden. Bevares, du kan absolut pleje din hud, så den er blød, glat, fugtig og stråler, men deciderede linjer og rynker kan smøres væk. Det gør egentlig heller ikke så meget, for langt de fleste af os får linjerne, ikke af alder, men af spændinger. Når vi bekymrer os, misser med øjnene, sidder foran skærmen, kniber sammen og dens slags, vi gør allesammen i løbet af en dag.

Det er dét, der giver linjerne i panden.

Vil du gerne af med dem, så hiv fat i din Slim Cera Plus+ eller din Kenzan-børste og kør henover – ikke panden – men hovedbunden lige over panden. Når den slapper af, slapper panden af.

Voila.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...