I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kenzan, Washi og Slim Cera Plus+ (jeg udtaler mig om J-Beauty i det nye SKØN)

I en årrække havde jeg en fin lille skønhedsbrevkasse i magasinet SKØN, hvor jeg besvarede et hav af spørgsmål fra læserne om alskens skønhedsudfordringer og tips. Det var altid en fornøjelse og jeg ved, at rigtig mange af jer læste med. Hvis I stadig læser SKØN, så har I måske set den artikel om asiatiske skønhedstrends, hvor jeg har fået lov at udtale mig.

Jeg har en stor forkærlighed for især japanske skønhedsritualer og -produkter, hvad der også afspejler sig i de produkter, vi vælger at sætte på hylderne hos os. Det kaldes også for J-Beauty.

J-Beauty handler nemlig om få, men virkningsfulde produkter, og samtidig er rutinerne meget enkle. Og så bunder en stor del af J-Beauty i traditionelle og ofte århundreder gamle skønhedsritualer som jeg er stor fan af. Som fx det japanske baderitual, hvor badet lige så vel er en mental renselse som en kropslig, med det særlige Washi-towel, vævet af det traditionelle Washi-papir. Og Kenzan-børsten, der er den originale hovedbundsbørste med grobund i det japanske Kenzan-blomsterritual (der er gået inflation i hovedbundsbørster siden vi lancerede Kenzan år tilbage, men ingen er så gode som denne).

Der er også den japanske kult-ansigtsrulle Slim Cera Plus+, skabt af to tidligere modtagere af Nobelprisen i medicin, og som har vundet stort indpas her i Danmark, ikke mindst på grund af den naturlige tilgang til opstramning som den repræsenterer. Ansigtsrullen er lavet af plantefibre fra ginseng og har et lille solpanel med krystaller fra turmalin, kvarts og forskellige mineraler, der stimulerer huden, mindsker porer, ensarter huden og giver et løft af hals og kæbelinje på samme måde som mikro-strømfrekvenser. Blot helt naturligt og uden strøm.

Japansk skønhed repræsenterer kvalitet, effektivitet og gode resultater, så i tråd med at vi er blevet mere bevidste om, hvad der er i vores produkter, og hvad vi smører på huden, skaber det en stadig stigende interesse for den japanske tilgang til skønhed.

Her er de produkter, jeg omtaler i artiklen (plus lidt ekstra japanske favoritter).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...