I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Nu er skønhedsredaktørerne også faldet for dem

Det er ikke kun os, der er faldet pladask for Ukas bæredygtige hårprodukter. Også skønhedsredaktørerne har dem med på deres favoritsider i magasinerne, og det er, hvis ikke dagligt, så i al fald ugentligt, at vi får en tilbagemelding fra jer om, at jeres hår aldrig har været så pænt, glansfuldt og fyldigt.

Det er ikke uden grund. For vi går mindst lige så meget op i hovedbunden, som vi gør det i håret, og vores filosofi er helt klar. Dit hårs sundhed begynder i hovedbunden, der danner grundlag for hvor stærk, sundt og smukt dit hår vokser ud.

Den filosofi deler vi med Uka, der i den ånd har skabt de yderst vanedannende hårprodukter, som alle taler om lige nu.

Stjerneproduktet er Deep & Light Scalp Cleansing, en dybderens som sørger for at holde din hovedbund i balance. Huden i hovedbunden er nemlig af samme kaliber som den i dit ansigt og kan lige så vel overbehandles og tilstoppes, hvad der gør hovedbund og hår fedtet, og fører til dårligere forhold for hårvækst. Når du masserer produktet ind føles det rensende, nærmest kølende og opfriskende, takket være en helt mild duft af eukalyptus og pebermynte. Fornemmelsen bagefter er helt rent, let hår og en hovedbund, der kan ånde og føles behagelig og i balance. Effekten varer faktisk overraskende længe (og den er også perfekt her til sommer, hvor vi let kan få det varmt i hår og hovedbund).

Men det er ikke det hele.

Følg op med shampooen, der giver det fineste, lette hår, og – hvis du har brug for det – Hair Treatment, der både kan bruges som en conditioner og som hårkur, hvis du lader den sidde i håret og evt. svøber et varmt hårklæde om.

Her er de – og med fare for, at du falder for hele serien, så vil vi blot sige:

Klik ind. Don’t miss. Dit hår vil vitterlig takke dig for det.

Faktisk vil vi gå så langt som til at sige, at det let kunne gå hen og blive din bedste hårdag nogensinde.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...